Vállalkozni szexi - one pager workshop

Gratulálok!

Azzal, hogy úgy döntöttél, részt akarsz venni a Vállalkozni szexi - vállalkozói élmény- és életmódklub One pager workshopján, bekerültél abba a mindössze 20 fős csapatba, amely garantáltan ütős és hosszú távon is működőképes startégiát alkothat magának a workshopon tanultak segítségével. Rajtad kívül csak 19-en lesznek ennyire felkészültek a kisvállalkozók közül, és te megragadtad ezt az előnyt! 

Kérlek, töltsd ki az űrlapot értelemszerűen és pontosan, hogy a részvételi díjról kiállított számlát jó helyre küldhessem (és persze szabályosan kiállítva)! 

FIGYELEM! 

A résztvevők száma korlátozott! Egy-egy foglalkozáson csak maximum 10 fő vehet részt! 

Ezért a helyeket a befizetések sorrendjében fogom feltölteni - és nem a jelentkezésekében! (Magyarul minél hamarabb megveszed a belépődet, annál biztosabb a helyed.) 


Adataidat természetesen a GDPR előírásainak megfelelően kezelem - ezért is kell majd azokat a kis jelölőnégyzeteket is kipipálnod a megrendelő űrlap végén. 

Az Adatkezelési nyilatkozatot itt nézheted meg, mielőtt az alsó mezőben annak elfogadására kattintanál. 


Csengő kasszát és sikeres vállalkozást! 

:) Csilla :)
* kötelező mező

Himer Csilla a tőled ezen az űrlapon keresztül kapott információkat csakis a Vállalkozói napközi - társas foglalkozás nevű szolgáltatása kapcsán számlakiállítás céljából kéri be. Ezért a megrendelés során megadott adataidat csakis erre a célra használja - semmilyen későbbi üzenetküldési vagy üzleti célból nem őrzi meg. Adataid megőrzésére csakis a GDPR-t felülíró, más törvények (adózás rendjéről szóló törvény, általános forgalmi adóról szóló törvény, illetve a számviteli törvény) vonatkozó előírásai miatt van szükség. (Vagyis adataidat a továbbiakban nem üzleti céllal őrzöm, hanem a hatósági ellenőrzéseknek megfelelés céljával.)

Email Marketing Powered by Mailchimp