Cashflow tervezés - megrendelés

Ha már folyamatosan cseng a céged kasszája, akkor gratulálok! Nagyszerű munkát végeztél a marketing terén, dőlnek a vevők és a bevétel.

Ezért itt az ideje, hogy azzal is foglalkozz, hogy a sok melóval megkeresett pénzből 

MINÉL TÖBBET TARTS MEG - TÖRVÉNYESEN!

Hitted volna, hogy a nyereségedet úgy is növelni tudod, hogy a sajá házad táján teszel rendet? 

Az ehhez vezető második lépés, hogy van konkrét, számokkal alátámasztott üzleti terved - amely eléggé konkrét ahhoz, hogy tudd, mit kell tenned, de eléggé rugalmas is ahhoz, hogy a váratlan, előre nem látható változásokat is kezelni tudd vele. 

Ennek a szolgáltatásnak az ára: 25.000,- forint. (AAM)

Ez a tervezés legalább 4 órát vesz igánybe, de lehet, hogy többet. Viszem magammal a saját fejlesztésű cashflow tervező eszközömet is, amelynek használatára megtanítalak. (Vagyis ez egy személyes konzultáció, Skype-on nem tudjuk összehozni.)

Egyre vigyázz kérlek! A cashflow tervező eszköz saját fejlesztésű szellemi termékem, tehát csak az használhatja, aki a Cashflow tervezés konzultáció megvásárlásával megvásárolta az eszköz használatának jogát is! (Vagyis ne add tovább másnak csak azért, mert őzike szemekkel nézett rád. Gondolom, te sem szereted, ha valaki fizetés nélkül fogja, és elveszi a munkád eredményét, pl. az árukészleted, kifosztja a boltodat, vagy éppen lenyúlja valamilyen termelő eszközödet. Így vagyok ezzel én is. Ha jó híremet viszed, mert elégedett voltál a munkámmal, megköszönöm, ha ajánlasz másoknak is!) 


Csengő kasszát és sikeres vállalkozást kívánok! 

Himer Csilla
a kisvállalkozások kreatív kontrollere
* indicates required
Időpontegyeztetés miatt
Email Marketing Powered by MailChimp